Όταν είσαι ένας απο τους τελευταίους εκπροσώπους της Ελληνικής φυλής.....οταν είσαι ενας απο τους τελευταίους υπερσπιστές του Ελληνικού Εθνους....οταν ζείς ανάμεσα σε βαρβάρους, σκουπίδια, βολεμένους, προδότες και φίδια...όταν οι πόρνες αποκαλούνται θεές......όταν οι κίναιδοι είναι δημοφιλείς.....όταν οι δειλοί ονομάζονται ήρωες.....όταν οι ηττοπαθείς αποκαλούνται ρεαλιστές.....όταν οι αρρωστημένοι καθορίζουν το ήθος της κοινωνίας....... όταν η ηδονή, ο πλούτος και ο φόβος κατευθύνουν τις ζωές των ανθρώπων.....όταν οι λέξεις έχουνε χάσει την έννοια τους.....
τότε πρέπει να τρίξεις τα δόντια.....τότε πρέπει να επαναφέρεις την τάξη....τότε πρέπει να προασπίσεις την φυσική αρμονία.....τότε πρέπει να σκοτώσεις το ψέμα.....τοτε πρέπει να θανατώσεις την υποκρισία....τότε πρέπει να είσαι....ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ


Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Η απόλυτος εξευτελισμός των Γρακύλων.

Οι Γραικύλοι έχουν μηδενική αίσθηση αξιοπρέπειας και έχουν την τάση να εντάσσονται σε κοπάδια τα οποία και ακολουθούνε με πάθος!!
Σήμερα 150 Γραικύλοι που ανοίκουν στο κοπάδι της ΑΕΚ (μια κοινή ποδοσφαιρική κερδοσκοπική εταιρία) πήγανε στο αεροδρόμιο να υποδεχτούν και να ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΝ εναν νέγρο απο την σενεγάλη ονόματι Πάπα Μπούμπα!!!!!
Ο σενεγαλέζος αφρικανός θα κλωστάει το τόπι και θα πληρώνεται αδρά για αυτήν του την "ΘΕΑΡΕΣΤΗ και ΤΡΟΜΕΡΗ" ενασχόληση. Παρόλα αυτά οι Γραικύλοι με πάθος και ενθουσιασμό έσπευσαν να ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΝ τον νέγρο μπαλοκλώτση.

1 σχόλιο:

  1. χαχαχαχαχα για γέλια είμαστε ! Αδερφέ μόνο μια φιλική συμβουλή επειδή τα λες πολύ ωραία , αν ανήκεις στην Χρυση Αυγή φύγε οσο πιο γρήγορα μπορείς διότι τα μεγαλοστελέχη της είναι Νεοναζί , στο λέω με όλη μου την καλή διάθεση γιατί και εγώ είμαι Έλληνας Εθνικιστής ! Να είσαι καλά οτι και να κάνεις ! Μην περιμένεις απο τα κόμματα τίποτα ! Η ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή