Όταν είσαι ένας απο τους τελευταίους εκπροσώπους της Ελληνικής φυλής.....οταν είσαι ενας απο τους τελευταίους υπερσπιστές του Ελληνικού Εθνους....οταν ζείς ανάμεσα σε βαρβάρους, σκουπίδια, βολεμένους, προδότες και φίδια...όταν οι πόρνες αποκαλούνται θεές......όταν οι κίναιδοι είναι δημοφιλείς.....όταν οι δειλοί ονομάζονται ήρωες.....όταν οι ηττοπαθείς αποκαλούνται ρεαλιστές.....όταν οι αρρωστημένοι καθορίζουν το ήθος της κοινωνίας....... όταν η ηδονή, ο πλούτος και ο φόβος κατευθύνουν τις ζωές των ανθρώπων.....όταν οι λέξεις έχουνε χάσει την έννοια τους.....
τότε πρέπει να τρίξεις τα δόντια.....τότε πρέπει να επαναφέρεις την τάξη....τότε πρέπει να προασπίσεις την φυσική αρμονία.....τότε πρέπει να σκοτώσεις το ψέμα.....τοτε πρέπει να θανατώσεις την υποκρισία....τότε πρέπει να είσαι....ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ


Ποιός είναι Γραικύλος;

Γραικύλος είναι ο Eλληνόφωνος βάρβαρος.
Δηλαδή είναι κάποιος που μιλάει Ελληνικά αλλά δέν είναι Ελληνας.
Ο ίδιος αυτοαποκαλείται και υποστηρίζει μετα μανίας ότι είναι Ελληνας αλλά δέν έχει καμιά σχέση με την Ελλάς και δέν είναι ούτε κάν φιλέλληνας!!
Ο Γραικύλος μπορεί να έχει Ελληνικά γονίδια αλλά να υπολείπεται της Ελληνικής συνειδήσεως η μπορεί να μήν έχει κανένα εκ των δυο αναγκαίων χαρακτηριστικών ενός πραγματικού Ελληνα.
Οι Γραικύλοι αποτελούν το 80 % του πληθυσμού του Γραικυλιστάν(σύχρονο Ελληνικο κράτος).


Τυπικά χαρακτηριστικά Γραικύλου

Ο Γραικύλος μπορεί να έχει όλα η μερικά απο τα εξής χαρακτηριστικά: Μπορεί να είναι ξενολάγνος, ξενομανής, επιδειξιομανής, αμετροεπής, φαφλατάς, ασυνείδητος, αφιλότιμος, φιλήδονος, πορνοεθισμένος, μουνόδουλος, άπληστος, επιφανιακός, επιπόλαιος, καλοπερασάκιας, άπατρις, φυγόστρατος, φυγόμαχος, μικρόψυχος, κατευθυνόμενος, υπεκαταναλωτής, κομματόσκυλλο, φανατικός οπαδός ποδοσφαιρικής εταιρίας, μπουζουκόβιος, τζογαδόρος, κινηματογραφόπληκτος, τηλεορασόπληκτος, θαυμαστής του "χόλυγουντ", θαυμαστής της "σουμπίζ", αυνανίζων και γενικά ένα άτομο που δέν έχει ταυτότητα, δέν έχει παρελθόν και δεν έχει μέλλον. Ενας ζωντανός νεκρός.


Παραδείγματα Γραικύλων: 


Γρηγόρης Βαλιανάτος


Λάκης Λαζόπουλος


 Jeffrey MineikoΔημήτρης Χριστόφιας