Όταν είσαι ένας απο τους τελευταίους εκπροσώπους της Ελληνικής φυλής.....οταν είσαι ενας απο τους τελευταίους υπερσπιστές του Ελληνικού Εθνους....οταν ζείς ανάμεσα σε βαρβάρους, σκουπίδια, βολεμένους, προδότες και φίδια...όταν οι πόρνες αποκαλούνται θεές......όταν οι κίναιδοι είναι δημοφιλείς.....όταν οι δειλοί ονομάζονται ήρωες.....όταν οι ηττοπαθείς αποκαλούνται ρεαλιστές.....όταν οι αρρωστημένοι καθορίζουν το ήθος της κοινωνίας....... όταν η ηδονή, ο πλούτος και ο φόβος κατευθύνουν τις ζωές των ανθρώπων.....όταν οι λέξεις έχουνε χάσει την έννοια τους.....
τότε πρέπει να τρίξεις τα δόντια.....τότε πρέπει να επαναφέρεις την τάξη....τότε πρέπει να προασπίσεις την φυσική αρμονία.....τότε πρέπει να σκοτώσεις το ψέμα.....τοτε πρέπει να θανατώσεις την υποκρισία....τότε πρέπει να είσαι....ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ


Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΟΙ ΤΕΚΝΟΚΤΟΝΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ.

Οι "εξελιγμένοι", ψωνισμένοι, κακομαθημένοι και απείρως ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΛΥΜΕΝΟΙ απο τα καθεστωτικά ΜΜΕ Γραικύλοι κάνουνε 200 000 εκτρώσεις τον χρόνο!! Ναι!! Καλα ακούσατε!! ΕΞΑΚΟΣΙΑ ζευγάρια γραικύλων κάθε μέρα πάνε και ΦΟΝΕΥΟΥΝΕ το παιδί τους γιατί δέν είναι "έτοιμοι" να ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!
Οι αποχαυνωμένοι και ευθυνόφοβοι γραικύλοι σκοτώνουνε 600 παιδιά κάθε μέρα για να συνέχίσουνε ανενόχλητοι να πηδιούντε, να το παίζουν μοιραίοι εραστές και να "καλοπερνούν" με διάφορες περαστκές και πρόσκαιρες συνουσίες.
Τα ΜΜΕ τους έπεισαν οτι το να κάνεις οικογένεια είναι κάτι κακό και οτι πρέπει να "ζήσουν την ζωή τους" πριν μπουνε "στα βάσανα". Αποτέλεσμα: Οι γυναίκες γίνανε αλλοπαρμένες γεροντοκόρες και πουτάνες πολυτελείας και οι άνδρες γίνανε αυνανιζώμενοι μπουρδελλόβιοι και αιώνιοι εργενομαλακοπίτουρες.
Οι Τουρκοι γεννοβολάνε παιδιά, οι Γραικύλοι σκοτώνουνε τα παιδιά τους.
Οι Αλβανοί μεγαλώνουνε παιδιά, οι Γραικύλοι σκοτώνουνε τα παιδιά τους.
Οι Βούλγαροι κάνουνε παιδιά, οι Γραικύλοι σκοτώνουνε τα παιδιά τους.
Το 2050 δέν θα υπάρχει Ελληνικό ΓΕΝΟΣ...

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 1
ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου