Όταν είσαι ένας απο τους τελευταίους εκπροσώπους της Ελληνικής φυλής.....οταν είσαι ενας απο τους τελευταίους υπερσπιστές του Ελληνικού Εθνους....οταν ζείς ανάμεσα σε βαρβάρους, σκουπίδια, βολεμένους, προδότες και φίδια...όταν οι πόρνες αποκαλούνται θεές......όταν οι κίναιδοι είναι δημοφιλείς.....όταν οι δειλοί ονομάζονται ήρωες.....όταν οι ηττοπαθείς αποκαλούνται ρεαλιστές.....όταν οι αρρωστημένοι καθορίζουν το ήθος της κοινωνίας....... όταν η ηδονή, ο πλούτος και ο φόβος κατευθύνουν τις ζωές των ανθρώπων.....όταν οι λέξεις έχουνε χάσει την έννοια τους.....
τότε πρέπει να τρίξεις τα δόντια.....τότε πρέπει να επαναφέρεις την τάξη....τότε πρέπει να προασπίσεις την φυσική αρμονία.....τότε πρέπει να σκοτώσεις το ψέμα.....τοτε πρέπει να θανατώσεις την υποκρισία....τότε πρέπει να είσαι....ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ


Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Γιατί ενοχλεί ο Άνθιμος;;

Ενοχλεί πολλούς ο Άνθιμος γιατί δέν είναι ένας βολεμένος κληρικός!
Ενοχλεί ο Άνθιμος γιατί είναι ένας ΕΛΛΗΝΑΣ κληρικός.

Εξισλαμίστηκε η Πατρίδα μας!

Το Λάμβδα και η ΕΛ-ΛΑΣ.

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Ο ορυκτός πλούτος είναι ο λόγος της ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ!!

Πτωχεύουν και εξαθλιώνουν τον λαό για να πάρουν τον ορυκτό πλούτο της χώρας δωρεάν χωρίς καμία αντίδραση!! Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας είναι στο στόχαστρο των Σιωνιστών μεγαλοεπενδυτών εδώ και χρόνια. Απο το 1974 και μετά οι βαλτές κυβερνήσεις παίζουνε το παιχνίδι τής εξαθλίωσης (οικονομικής αλλά και ηθικής).



Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ο κυνηγός των "φασιστών"...

Ενόσω η Τουρκία κόβει βόλτες στο αιγαίο και μας έχει γραμμένους κανονικά!!!
Ενόσω οι Οθωμανοί κατέχουν όλη την Ιονία και την μισή Κύπρο!!!
Ενόσω τα εκατομύρια των Ισλαμιστών εισβολέων συνεχίζουν να εγκαθίστανται στην πατρίδα μας και να εγκληματούν εις βάρος μας!!!
Ενόσω όλα αυτά συμβαίνουν ένας ψυχωτίκος Γραικύλος ο οποίος πάσχει απο μία σοβαρής μορφής ονείρωξη συνεχίζει να ψάχνει τους φανταστικούς "φασίστες"!!!
Μα είναι φυσικά ο αμερικανοκομουνιστής κυβερνήτης της ξενοκίνητης "δημοκρατίας" της νότιας Κύπρου (Cyprus the cabaret Island) Δημήτρης Χριστόφιας.


Χθές ο ξενόδουλος ηγεμόνας έκανε μια "φοβερή" ομιλία στο ΚΥΝΟβούλιο του Γραικυλιστάν και για μία ακόμη φορα εξωτερίκευσε τις σταθερές και επίμονες φοβίες του "ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑΖΙ". Η θλιβερή φιγούρα κατέλαβε το βήμα μπροστά στην ολομέλεια των αβούλων και ανέλυσε τις κωμικοτραγικές του θεωρίες περί χούντας και πραξικοπήματος τις οποίες ακατάπαυστα αναμασά εδώ και δεκαετίες...


Ο Ελληνόφοβος πράκτορας και συνεργάτης των αποικιοκρατών δέν έχασε ευκαιρία επίσης να αναφερθεί στον "μεγάλο" και "τρομερό" κινδυνό που διατρέχουν όλα τα "δημοκρατικά" λαμόγια απο τα Εθνικιστικά κινήματα όπως η Χρυσή Αυγή κλπ

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Η Αθήνα είναι υπο Ισλαμική κατοχή!!!

Η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ διώχνει Ελληνες απο τα σπίτια τους και τις πλατείες τους για να εγκαταστήσει Μουσουλμάνους προσκυνητές!!!!
Η Αθήνα είναι πλέον υπο Ισλαμική κατοχή....

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Ρατσιστικές επιθέσεις ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ και ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ στην Λάρνακα.

Τριτοκοσμικοί Ισλαμιστές υπο την καθοδήγηση επιδοτούμενων Γραικύλων επιτέθηκαν με μαχαίρια και σιδερολοστούς και τραυμάτισαν  Έλληνοκύπριους διαδηλωτές. Οι ΕΛΛΗΝΟκύπριοι μέλη του ΚΕΑ (Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης) διαδήλωναν κατά του ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ και του ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ της Κύπρου όταν εξαγριωμένοι ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ και ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ αναρχικοί ανέκοψαν την ΕΙΡΗΝΙΚΗ πορεία τους και τους επιτέθηκαν ΒΑΝΑΥΣΑ και ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ. Εντύπωση επίσης προκάλει το γεγονός ότι το ΚΙΣΑ, το Κίνημα στο οποίο είναι ενταγμένοι οι ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΟΙ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ και ΞΕΝΟΛΑΓΝΟΙ, επιδοτείτε απο δύο υπουργία της Κυπριακής Δημοκρατίας!!! Με λίγα λόγια οι Ελληνοκύπριοι φορολογούμενοι εν αγνοία τους πληρώνουν τους ΔΗΜΙΟΥΣ του Κυπριακού ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!! Τα πέρνουν απο ΕΛΛΗΝΟκύπριους και "αγαπάνε" τους ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ. Στην φωτογραφία ο πρόεδρος των ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ Δώρος Πολυκάρπου.

Αλλοιώνουν το εκλογικό αποτέλεσμα!!

Χιλιάδες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΟΦΥΛΟΙ και ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ψηφίζουν χωρίς να είναι καν εγγεγραμένοι στους εκλογικούς καταλόγους!! ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ οργανώνουν και αλλοιώνουν την θέληση του Ελληνικού λαού με τους χιλιάδες ΚΟΥΒΑΛΗΤΟΥΣ τους.